Rakytníkový džem z Vysočiny 245 ml
Ačkoli se to možná na první pohled nezdá, rakytníkový džem umí být snídaňová hvězda. Očaruje ale také linecké slepované cukroví, šátečky, koblihy či nejrůznější dortíky. Ale hodí se také do salátů, k sýrům či k masu. Skvěle ozvláštní také omáčky, zejména ty s nádechem podzimu, které budete servírovat k tmavým masům. Ve složení najdete vysoký podíl pyré z rakytníku, který pěstujeme na naší farmě LUKA, a. s. v samém srdci Vysočiny. Proto vás jistě potěší, že i džem si uchovává řadu benefitů, kterými rakytník prospívá lidskému tělu.
Doporučení:
Po otevření skladujte v lednici v teplotách do 5°C a zkonzumujte do 14 dnů.
Náš tip:
Lahodný rakytníkový džem z Vysočiny se bude skvěle vyjímat jako snídaňová pochoutka na čerstvém pečivu s máslem.